NEODYMIUM EN GEZONDHEID
PACEMAKERS

Dragers van pacemakers kunnen helaas de Parte Mia hangers en Bilan Senso armbanden niet dragen vanwege de krachtige neodymium-magneet die in het sieraad verwerkt is. Draag je een pacemaker, maar wil je wel graag een Parte Mia dragen, dan kunnen wij de Parte op een andere manier aan het sieraad bevestigen. Helaas zijn de Parte daardoor niet langer verwisselbaar.

BILAN SENSO en NEODYMIUM HANGERS
De therapeutische toepassing van neodymium magneten

De BIlan Senso armbanden en neodymium hangers zijn voorzien van een zeer krachtige neodymium magneet (12.000 gauss) Een neodymium magneet is een zeldzaam aarde-element en een zeer krachtige vorm van magneet. Een neodymium magneet wordt gebruikt binnen het gebied van alternatieve gezondheid als een remedie voor aandoeningen zoals  hoofdpijn, lusteloosheid, chronische vermoeidheid, menstruatieklachten. De neodymiummagneet wordt tevens gebruikt om de normale gezondheid te verbeteren door het stimuleren van de bloedcirculatie: het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “energy boost”

De magnetische kracht van dit sieraad moet niet onderschat worden. Bouw daarom het gebruik van een Bilan Senso armband of een neodymium hanger langzaam op totdat je lichaam gewend is geraakt aan de armband of hanger. Wij adviseren  de armband of de hanger de eerste dag 1 uur te dragen, de tweede dag  2 uur, de derde 3 uur enz. Het is overigens niet strikt noodzakelijk de neodymium of Bilan Senso gehele dag te dragen. Je bepaalt uiteindelijk zelf wanneer je het meeste baat ondervindt van de positieve werking van de hanger of Bilan Senso.

Mag ik een neodymium sieraad of Bilan Senso armband ook 's nachts dragen?
Wij raden aan om je hanger af te doen of eventueel 's nachts onder het kussen te leggen, met de min (-) kant naar boven.
De neodymium hanger zal de juiste magnetische kracht kunnen geven.

Mag ik met een neodymium hanger of Bilan Senso armband zwemmen/douchen/baden?
Als je dat wilt, kan dat met de neodymium hanger. De Bilan Senso armband is gemaakt van leer en daarom wordt afgeraden ermee te zwemmen, douchen of baden.

Mag ik ook andere sieraden dragen?
Ja, zolang deze niet aangetrokken worden door  of het draaien van de hanger niet belemmeren. Je kunt vanzelfsprekend een neodymiym hanger aan een halsketting van uw keuze hagen.

Moet de neodymium hanger op de huid gedragen worden?
Het is niet strikt noodzakelijk, zolang het draaien van de hanger niet belemmerd wordt.

Zijn er bijwerkingen bekend?
Er zijn incidentele meldingen van (kortstondige) spierpijn of een lichte druk op de borst. In dat geval raden wij aan om je lichaam nog langzamer te laten wennen aan de kracht van de neodymium hanger.  Helpt dit niet, geef dan even een seintje. 

Waarschuwing
Raadpleeg bij klachten altijd eerst uw huisarts. Een edelsteen/mineraal/magneet kan nooit de verantwoording over jouw lichaam overnemen. Het is een aanvulling voor dat wat je wilt bereiken.

© 2014 - 2022 santanera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel