Handleiding voor Parte Mia wisselhanger

Parte Mia is een veelzijdig sieraad dat je voor elke gelegenheid kunt aanpassen. De Parte van edelstenen, murinaglas, Christallo en symbolen kun je zelf heel makkelijk verwisselen.
Bij levering ontvang je een luxe sieradenkistje, in dit kistje vind je je Parte Mia compleet met de door jou gekozen Parte en een speldje. Als je van Parte wilt wisselen of deze op de juiste positie wilt draaien, gebruik hiervoor dan de speld. Het verdient aanbeveling om de Parte Mia op tafel te leggen op een zachte ondergrond; edelsteen is breekbaar wanneer het op een harde ondergrond valt. 
In de rand rondom elk Parte bevindt zich een uitsparing, plaats de punt van de speld in deze uitsparing en wip het embleem er voorzichtig uit.  Het zilveren of goldplated draaimechanisme aan het hart heeft aan 1 zijde een - (min) teken. Leg het hartje met dit teken naar boven. Plaats de neodimium magneet (gouden platte schijfje), ook met het puntje naar boven, in het hart. Plaats vervolgens een Parte op de magneet in het hart. Draai alles voorzichtig om en plaats op de andere kant van de magneet ook een Parte, het zal vanzelf vast klikken.

 

© 2014 - 2022 santanera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel